kontrollerar dessa knockout Sverige barn tröja

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

kontrollerar dessa knockout Sverige barn tröja

vmtrojor
Pep Guardiola sade att Manchester City inte skulle flytta till Isco i sommar när han gratulerade Real Madrid med sin Champions League seger.

City, som höjde 100 <strong>Argentina tröja</strong> poäng som de vann Premier League, förväntas spendera stora igen i sommar i ett försök att göra sitt varumärke i Europa.

De har knutits till  Madrid och spelspelare Isco, men Guardiola talade vid ett evenemang i Barcelona och sa: "Nej, Manchester City kommer inte att skriva Isco."

Isco, som undertecknade ett nytt kontrakt i september, med sin frisättningsklausul som stiger till 700 miljoner euro, började när Real Madrid vann Champions League i en tredje säsong i följd genom att slå Liverpool 3-1 i Kiev.

"När ett lag vinner tre på varandra följande Champions League, fyra på fem år, VM Argentina MESSI tröja beror det på att de är  ett spektakulärt lag," sa Guardiola.

"Champions League är en riktigt hård konkurrens. Att stanna i det beror <strong>VM Argentina MESSI tröja</strong> på många saker. Om alla dessa <strong>Ryssland tröja</strong> saker är med dig under tre raka år beror det på att <strong>Portugal tröja</strong> du har kontroll över dem.

"Demonstrationen av detta kan ses i Madrid efter Liverpools utjämningsmedel. De närmaste 10 till 15 minuterna, när Liverpool blev förstärkt av utjämnaren, är när Madrid var bäst.

"De kontrollerar dessa knockout och enstaka spel och jag tar bort min hatt till dem. För att vinna tre Champions League i rad visar kvaliteten på laget, tränaren, klubben ... som för alla andra, försök att göra säkert nu vinner de inte en fjärde. "

Trots sin dominans på den europeiska scenen har Madrid och tränaren Zinedine Zidane ställts inför kritik från vissa håll, med några pundits som föreslog att deras framgång inte var förtjänad.

Men Guardiola sa: "Det finns inte mycket mer du kan lägga till - han har gjort ett spektakulärt jobb. Vad betyder det om det har blivit förtjänade eller inte?

"De har vunnit Champions League, och vi måste gratulera dem eftersom det är en svår konkurrens att vinna."